paza si protectie    sisteme integrate    acoperire nationala    stiri si noutati    legislatie    ghid securitate    contact ro en de
Carpat Guard Oferta Monitorizare cu Sistem de Alarma Gratuit de la Firma de Paza Carpat Guard
SERVICII: AGENTI PAZA MONITORIZARE - INTERVENTIE OFERTA SPECIALA PAZA EVENIMENTE SISTEME VIDEO CLIENTI CONTACT

Monitorizare si Supraveghere VIDEO

Monitorizarea si supraveghere video prin camere reprezinta cea mai noua solutie pe piata sistemelor de securitate, imbinand sistemele de efractie cu cele de supraveghere.

Sisteme de Securitate - CUM FUNCTIONEAZA ?

Pe langa sistemele de efractie pe care CARPAT GUARD le ofera GRATUIT clientilor sai, acestia pot opta pentru instalarea unui sistem de supraveghere video. Cele 2 sisteme se integreaza si se conecteaza ulterior la DISPECERATUL CARPAT GUARD, care stocheaza imaginile de pe camere video intre 7 si 30 zile.

In momentul declansarii unei EFRACTII, in dispecerat sunt transmise imagini in timp real, astfel incat dispecerii pot sa coordoneze mai usor AGENTII DE INTERVENTIE CARPAT GUARD, sa anunte autoritatile si sa puna la dispozitia acestora imagini cu persoanele surprinse de camerele de supraveghere.

Unde se instaleaza sisteme de securitate si care sunt costrile?

1. APARTAMENT

Pentru un apartament sistemul video este instalat in vizorul sau tocul usii. Este un sistem ascuns, nu se vede din exterior absolut nimic, doar o usa normala de apartament.

SISTEM Costuri
Cost sistem video/ efractie 2000 LEI
Abonament monitorizare si interventie 149 LEI

Solutia pentru apartamente este pe departe cea mai bine vanduta, deoarece confera un plus de siguranta, fiind un MUST BUY pentru persoanele care au avut apartamentele sparte.

2. CASA / SPATIU COMERCIAL / BIROURI

Se folosesc sisteme video de monitorizare si interventie rapida cu 2 respectiv 4 camere de supraveghere.

SISTEM 2 camere 3 camere
Cost sistem video/ efractie 2500 LEI 3500 LEI
Abonament monitorizare si interventie 199 LEI 249 LEI

Monitorizare

Camerele video pot fi instalate atat perimetral in exterior cat si in interiorul locatiilor.

Inclusiv dumneavoastra va puteti conecta la sistem accesand o pagina web unde introduceti un user si o parola si vedeti in timp real ceea ce se intampla in locatia supravegheata.

La TARIFE cu care alte companii de profil va ofera doar sisteme de alarma, CARPAT GUARD va ofera SISTEME DE MONITORIZARE VIDEO/ EFRACTIE SI INTERVENTIE pentru ca dumneavoastra, clientul nostru, sa va simtiti in siguranta in propria dumneavoastra casa.

telefon 021.311.3513
office@carpatguard.ro
© 2015 Firma Paza Carpat Guard. Toate drepturile rezervate. Blog firma de paza si protectie.