Pentru versiunea actualizata a site-ului, va rugam accesati
www.carpatguard.ro
telefon 0799.555.777 / 021.311.3513
ro en de
Carpat Guard Oferta Monitorizare cu Sistem de Alarma Gratuit de la Firma de Paza Carpat Guard
telefon 021.311.3513
0799.555.777
[email protected]
SERVICII: AGENTI PAZA MONITORIZARE - INTERVENTIE OFERTA Februarie PAZA EVENIMENTE PAZA VIDEO POMPIERI CLIENTI CONTACT

Considerentele economice pentru a apela la firme de paza

Sistemul de paza si securitate pentru diferite obiective particulare, afaceri, industriale sau pentru persoane este la ora actuala asigurat prin intermediul unor firme paza specializate, care au dezvoltat programe si masuri specifice acestui tip de activitate si care va pun la dispozitie pachete de servicii dintre cele mai diversificate si nu in ultimul rand adaptate nevoilor si cerintelor specifice fiecarui obiectiv in parte.

O activitate aparte este cea care presupune paza si protectia unei zone de productie industriala, chiar si de mici dimensiuni, cum ar putea fi o fabrica de produse alimentare. O astfel de intreprindere are in componenta sa o serie de incinte specifice, care presupun in primul rand existenta unui spatiu particularizat pentru depozitul de materie prima, o hala de productie si desigur birourile firmei. Toate aceste spatii, chiar daca sunt sub acelasi acoperis, necesita un anumit volum de acoperire din punct de vedere al pazei bunurilor, lucru care nu se poate face doar prin simpla prezenta a unui paznic care ar trebui sa patruleze pe toata suprafata care trebuie asigurata.

A crede ca prin angajarea unei persoane fara calificare, dotata cu un simplu telefon mobil si a unui baston de cauciuc, se poate realiza paza si siguranta unei astfel de intreprinderi, este doar o mare greseala. Sunt nenumarate cazurile in care astfel de persoane, in complicitate cu infractorii au adus prejudicii importante societatilor comerciale, iar recuperarea bunurilor sustrase a fost de multe ori imposibila. De aceea din punct de vedere economic este cu mult mai utila abordarea unei astfel de actiuni prin intermediul unei firme de paza, doar si pentru simplul fapt ca intregul serviciu se va desfasura in baza unui contract si a unui sistem de asigurare precis al locatiei.

Pe langa acest aspect o firma paza detine toate procedurile specifice si are personal calificat si antrenat pentru astfel de operatiuni, astfel incat orice ingerinta nespecifica in procesul de paza si protectie al obiectivului este anulata din start. Cu concursul direct al profesionistilor veti putea alege cel mai util si eficient pachet de servicii pe care o firma de paza bucuresti il poate pune la dispozitie, atat din punct de vedere al prezentei umane a agentilor de paza, cat si din punct de vedere electronic prin instalarea si punerea in functiune a unor sisteme de securitate cu senzori de miscare amplasati in punctele cheie ale locatiei aflate sub contractul de monitorizare.

Rezultatul unei astfel de abordari este intr-adevar important, doar daca va ganditi ca veti elimina complet evetualele prejudicii care ati putea sa le aveti in cazul unei infractiuni asupra proprietatii dumneavoastra. Chiar daca o actiune infractionala nu s-ar solda cu prejudicii materiale, sau cu unele minore, doar simplul fapt ca intreprinderea ar putea sta blocata pana la finalizarea cercertarilor facute de catre organele de politie, acest lucru va conduce in mod direct la pierderi importante in productie pe care nimeni nu vi le va putea deconta.

Eliminati complet aceste posibile neplaceri si cereti cat mai curand sfatul unei firme paza pentru cea mai compatibila varianta de paza si protectie a intreprinderii pe care o detineti. Veti putea incepe chiar si prin simpla instalare a unui sistem electronic de supraveghere, care prin insasi prezenta sa in incinta intreprinderii, la vedere, poate descuraja o tentativa de patrundere ilegala. De regula infractorii sunt atenti la astfel de solutii de paza si se feresc de a intra in contact cu ele. Cea mai mica miscare va declansa alarma de panica, iar agentii de serviciu din firma de paza bucuresti cu care aveti un contract incheiat vor interveni in cel mai scurt timp.

Inapoi la blog..

© 2024 Firma Paza Carpat Guard. Toate drepturile rezervate. Blog firma de paza si protectie. Termeni si Conditii