Pentru versiunea actualizata a site-ului, va rugam accesati
www.carpatguard.ro
telefon 0799.555.777 / 021.311.3513
ro en de
Carpat Guard Oferta Monitorizare cu Sistem de Alarma Gratuit de la Firma de Paza Carpat Guard
telefon 021.311.3513
0799.555.777
[email protected]
SERVICII: AGENTI PAZA MONITORIZARE - INTERVENTIE OFERTA Iunie PAZA EVENIMENTE PAZA VIDEO POMPIERI CLIENTI CONTACT
Video security

MONITORIZARE VIDEO DE LA DISTANȚĂ

INTELIGENTA ARTIFICIALA O ALTERNATIVĂ LA SERVICIILE DE PAZĂ UMANĂ

HIKVISION CENTRAL este cel mai nou sistem de dispecerat video, cu software AI (inteligenta artificiala ) din piata de securitate .

Tocmai de aceea, HIKVISION este partenerul nostru când vine vorba de monitorizare video de la distanță. Tehnologia este implementată în locația clientului de către tehnicienii CARPAT GUARD. Sistemul identifică potențiale pericole și declanșează alarme pe perimetrul vizat.

Cu ajutorul acestui sistem modern, facturile lunare de securitate pot fi reduse cu până la 70%.

TARIFE DE LA 5 RON PER ORĂ.

ESTE SOLUTIA CARPAT GUARD

MONITORIZAREA VIDEO reprezinta o metoda alternativa de securizare a obiectivelor menita sa inlocuiasca agentii de securitate cu sisteme inteligente, capabile sa realizeze functiile de detectie, alarmare si alertare la parametri superiori fata de cei asigurati prin personal uman.

MONITORIZAREA VIDEO nu poate inlocui orice agent de paza, un exemplu in acest sens fiind posturile din punctele de acces, insa reprezinta o solutie ideala pentru posturile de paza perimetrale deoarece genereaza parametri de securitate superiori cu costuri mai mici.

1

TEHNOLOGIA VIDEO ANALYTICS HIKVISION

Tehnologia VIDEO ANALYTICS se bazează pe modificările de pixeli din imagini, recunoașterea unor forme și comportamente conform unor librării predefinite și prelucrarea statistică a anumitor metadate rezultate din monitorizarea video.

Utilizarea unor funcții specifice de analiză video garantează o mai bună detecție decât cea realizată de elementul uman, dar cele mai bune rezultate se obțin prin folosirea acestor sisteme în comun cu personalul specializat de monitorizare.

2

CE ESTE INCLUS IN MONITORIZAREA VIDEO

  • monitorizare video 24/ 24 ore cu personal dispecer calificat si atestat IGPR a sistemului video instalat in locatia monitorizata.
  • interventia echipajelor auto/moto CARPAT GUARD la patrunderea in perimetru monitorizat al persoanelor straine.
  • Patrulare auto a echipajelor CARPAT GUARD folosind sistemul GUARD CENTER ( www.guardcenter.net ) in urma unui grafic de patrulare stabilit de comun acord cu beneficiarul.
  • Furnizarea de inregistrari video la solicitarea beneficiarului.
  • Polița de asigurare, în valoare de 50.000 euro;
3

PENTRU CONTRACTE ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV SUNAȚI DIRECT

Vanzari directe: 0726.795.085

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati , pentru a stabili o intalnire si a va prezenta punctual solutia CARPAT GUARD.

CERE OFERTA PAZA VIDEO
© 2024 Firma Paza Carpat Guard. Toate drepturile rezervate. Blog firma de paza si protectie. Termeni si Conditii