Pentru versiunea actualizata a site-ului, va rugam accesati
www.carpatguard.ro
telefon 0799.555.777 / 021.311.3513
ro en de
Carpat Guard Oferta Monitorizare cu Sistem de Alarma Gratuit de la Firma de Paza Carpat Guard
telefon 021.311.3513
0799.555.777
[email protected]
SERVICII: AGENTI PAZA MONITORIZARE - INTERVENTIE OFERTA Februarie PAZA EVENIMENTE PAZA VIDEO POMPIERI CLIENTI CONTACT

Firme paza

Traim vremuri interesante si, asa cum zice un vechi proverb chinezesc, nu-ti doresc sa traiesti vremuri interesante. In ziua de azi, riscul ca locuinta sa-ti fie sparta si bunurile sa-ti fie furate a crescut simtitor. Odata cu venirea crizei mondiale, valuri de emigranti romani ce cautau sa-si faca averea prin strainatate furand, se intorc la patria mama si, cum nu doresc o alta meserie fiindca cea de a sterpeli este una foarte facila, se rezuma in a cauta ponturi si a gasi locuinte tocmai bune de spart. Avand aceste date in mana, am pornit cu gandul de a contracta o firma de paza si protectie pentru a imi potoli spaima de a fi pradat de bunurile mele de valoare si, in plus, sa ma feresc de sentimentul acela neplacut atunci cand iti vezi casa pradata si simti ca si o parte din sufletul tau a fost pradat si pangarit.

Prima firma de paza Bucuresti eana ce mi-a venit in minte s-o contactez a fost Carpat Guard, dupa prescurtare CG, acesti baieti mi-au sarit in ochi cand aveam o trecere pe la Hilton Athenee Palace. Nu numai ca inspirau incredere, forta si determinare dar, si un lucru foarte important aici, uniformele lor erau de un bej culoarea desertului. Iubesc bejul si uniformele militare bej. Nu doar ca este o culoare ce rar o folosesc firmele de paza iar mie imi place unicitatea, ci si din prisma faptului ca este o culoare mult mai calda fata de eternul negru sau albastru inchis. Culorile inchise me trimite cu gandul la institutia Jandarmeriei si, nu contest gradul lor de pregatire, Jandarmeria, ca orice institutie a statului, imi inspira coruptie si frica stiind sigur ca raspunde la comenzi politice si numai in slujba cetateanului nu e astfel ca, culoarea uniformei celor de la Carpat Guard m-a determinat ca ei sa fie primii pe lista mea de firme paza pe care le voi contacta in vederea semnarii unui contract de monitorizare si paza a locuintei.

Asadar, i-am sunat, m-au invitat la ei la sediul unde sa discutam pe marginea unui contract si sa vedem detaliile si cu bucurie am ales sa le fac o vizita in ziua cu data stabilita.

De la ei am aflat de super oferta pe care o au si anume ca instalarea si costurile cu sistemul de alarma nu trebuie sa le platesc ci doar abonamentul lunar. Mi-au explicat pe un ton foarte bonton ca ei, ca si obiectiv, isi doresc sa faca posibil pentru cat mai multe persoane sa isi permita sa-si protejeze casa, familia si afacerea astfel incat sunt dispusi la a prezenta oferte cat mai atractive si cu un inalt grad de calitate ce sa fie in concordanta si sa corespunda cu nevoile reale de securitate.

Am fost cucerit de aceasta abordare, tipii chiar stiu sa faca business, au inteles perfect ca binele celor din jur influenteaza si binele lor. Oferind lucruri reale si de buna calitate si ajutand intr-un mod real, asta face ca orice client multumit sa-i recomande si, astfel, sa creasca si sa-si dezvolte si mai tare businessul intr-un mod sanatos.

Am incheiat un contract de monitorizare si interventie rapida cu ei, am fost foarte fericit de acest lucru, i-am asteptat sa vina sa-si instaleze sistemul de monitorizare iar acum, simt ca pot sta linistit chiar daca sunt plecat cu lunile pentru ca stiu ca mi-am lasat casa si bunurile in mainile unor profesionisti ca cei de la Carpat Guard una din firme paza cele mai bune din Bucuresti.

Cu aceste ultime cuvinte am incheiat si sper ca si voi, daca aveti lucruri de valoare si tineti la ele, sa contactati si sa contractati o firma de paza cat mai repede.

Inapoi la blog..

© 2024 Firma Paza Carpat Guard. Toate drepturile rezervate. Blog firma de paza si protectie. Termeni si Conditii